Corona Pyetësor shqiptar

Te dashur banore te Veddelit,

 

Corona-Virus ka sjelle shume ndryshime ne perditshmerine tone. Disa kane me shume kohe te lire e disa me shume pune se zakonisht. Por ne te gjithe jemi te shqetesuar. Gjithashtu vihet re shume solidaritet e gadishmeri per te ndimuar te tjeret. Psh eshte themeluar Veddel-Solidaritet! Prej kater javesh perkujdesen dhe pergjigjen ne tel te linja Hotline (01520-2563582) nga e Hena deri ne te Pemten ora 11-16: Veddel-Solidaritet perpiqet te ndermjetesoje banoret njeritjetrin per tu nderlidhur, ata qe kerkojne ndihme ne ato qe ofrojne ndihme. Ne jemi banore te lagjes, punonjes te poliklinikes dhe punonjes „NEW HAMBURG“. Ne besojme se vetem se bashku Lagjja jone mud ta kaloje me se miri krizen. Per kete arsye ne kemi pergatitur nje pyetesor, kerkojme dime cfare eshte mee veshtire per ju ne kte moment por edhe cfare mendoni se esht pozitive ne kete kohe te veshtire ne menyre qe te gjejme zgjidhje te pershtatshme se bashku.

Sondazhi zgjat deri më 14 qershor 2020. Gjithcka qe ju shkruani eshte Anonim! Ne besim te plote!

 

This poll is no longer accepting votes

Këtu shkojmë!

Ku jeton ti?
Jetojne femije ne banese?
Une ose persna te tjere ne familje i perkasim grupit me te rrezikuar?
Po ploteson pyetesorin per vete apo edhe per familjen/ miqte?

Cdo person mund te plotesoje nje pyetesor! Ato mund ti
gjeni ne hyrjen e pallatit tuaj.

Jeni ...
A keni informacion per Veddel-Solidaritet?
Nga kush keni degjuar per Veddel-Solidaritet?

Si ndiheni ju ne shtepi?

Une/ne kemi mjaftueshem vend:
Une/ne kemi lidhje interneti:
Shtepia ime ka:
A ndihesh ti rehat dhe i sigurt ne shtepi?
A ndihesh I vetmuar?

Si eshte gjendja juaj emocionale?

A keni dike me te cilin ju mund te flisni?
Jeni I shqetesuar me shume se nromalisht?

Cfare jane shqetesimet tuaja aktuale?

Cfare te ndihmonne kete situate?

Si po veproni në jetën e përditshme?

A ke nevoje ti ose nje person I aferm ndihme ne perditshmeri, (P.sh blerje shuqimesh, mirembajtje, perkujdesje?  Une person
Si e organizoni ju diten?
Nese ti/ju keni femije kush kujdeset ne shtepi per femijet duke qene se Kita dhe Shkollat jane mbyllur?
Funksionon mire?
Kam mjaftueshem ndihme nga kopshti/shkolla?
A deshironi nje perkujdesje urgjente nga shkolla/kita?
Ke nevoje per informacion, stimulim, ndihme ne perditshmeri me femijet?
Duhet të përdorni HVV (Bus, S-Bahn, U-Bahn)?
Cfare do te thote Corona financiarisht per ty: Keni inanca te uleta per shkak te Corones?
A keni veshtiresi ne pagesen e qerase?
Kishit shqetësime para para?
Punë...
Punë...
Kur ju jeni të punësuar, a jeni në punë ne kohë të pjesshme (Kurzarbeit)?
Nëse jeni i vetëpunësuar ose punoni me tarifë, mund të vazhdoni të punoni?
A keni nevoje per ndihme urgjente?
A mundesh te perdoresh mundesine e Home Office?

Si vazhdon?

Cfare mendoni se duhet te bejme se bashku: Deshiron te bisedosh P.sh ne Whatsupp ose Telegram?
Nese po, si?
Ne cilen teme?
0 votes